Vegger

CreoNordic har et stor utvalg innen glassvegger, systemvegger, brannvegger, veggtilbehør og ulike tekniske løsninger. Våre moduler er av solid kvalitet og kan tilpasses alle type rom – både på kontoret og hjemme.

 

Glassvegger

CreoNordic er leverandør av glassvegger. Våre glassvegger er bygget i system på standard størrelser, men kan også spesialtilpasses den enkeltes behov og ønsker.

CreoNordic glassvegger er den optimale løsningen som gir frihet til å tegne og planlegge komplette innredninger innen konseptbygging.

Våre glassvegger gir muligheter for å finne nye veier, og nye alternative måter å løse oppgaver på. Uten å gå på kompromiss med hverken materialer eller kvaliteten.

CreoNordic leverer både med og uten montering av dine glassvegger. Vi leverer i hele landet og kan tilby svært rask leveringstid av standard glassvegger fra vårt produksjons- og lageranlegg. Ved spesialbestilling av glassvegger vil leveringstiden være noe lenger avhengig av type og volum. CreoNordic glassvegger er den perfekte glass­veggen som tilfredsstiller alle krav til utseende, finish, kvalitet, lyd og brann.

 

Systemvegger

CreoNordic er leverandør av systemvegger. I en systemvegg løsning setter CreoNordic sammen ulike moduler til en tidsriktig løsning for deres behov. Våre systemvegger leveres i standard størrelser, men kan også spesialtilpasses ditt behov.

Hatteprofil er ett komplett systemvegg og glassvegg konsept. Systemveggene inndeles i moduler og hver enkelt modul kan leveres som tett, med dør eller i glass. Systemveggene leveres i bredder fra 300 mm til 1200 mm og utføres som standard i bredder på 900 mm og 1200 mm.

Systemvegg modulene leveres med enkelt eller dobbeltglass som ”flush front” avhengig av lydkrav. Øvrige systemvegg moduler på forespørsel.

Persienner kan bygges inn, og mange forskjellige glass-typer kan i tillegg velges på våre systemvegger. Systemvegg modulene leveres med valgfri overflate, eksempelvis vinylbelagt gips, finer og metall.

Våre systemvegger er enkle å montere og de forskjellige systemveggene er alle basert på den samme konstruksjonen slik at en vegg kan endres til en annen systemvegg type, f.eks. vil en systemvegg i glass kunne ombygges til/eller sammenbygges med en lukket platekledd vegg på kort tid. Våre systemvegger leveres klar til montering og etterfølgende overlevering.

De fleste komponenter i en CreoNordic systemvegg kan brukes etter ombygging. I systemveggens grunnkonstruksjon er det tatt hensyn til krav om lyd, brann og miljø.
CreoNordic leverer både med og uten montering av dine systemvegger. Vi leverer i hele landet og kan tilby rask leveringstid fra vårt standardiserte lager. Ved spesialbestilling av systemvegger vil leveringstiden være lenger avhengig av systemvegg type og volum.

 

Brannvegger

Vi har glassvegger som oppfyller de ulike brannkravene E30, Ei30, E60, Ei60 og Ei120.

Veggtilbehør

Med CreoNordic sitt veggtilbehør vil du kunne utnytte dine veggsystemer til mange ulike behov.

Tekniske løsninger

Vi leverer det meste av tekniske løsninger og deler for dine glass og systemvegger.

TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON

Adresse:
CreoNordic
Bjellandveien 26
3172 Vear / Tønsberg

Kontakt oss:
T: (+47) 90 21 40 00
F: (+47) 33 31 68 62
E: post@creonordic.no

CreoNordic
Bjellandveien 26
3172 Vear / Tønsberg

T: (+47) 90 21 40 00
F: (+47) 33 31 68 62
E: post@creonordic.no